bekend-paragnost

Lammert-beurs-paraview-1

Bekend paragnost Lammert Begeman

bekend-paragnost Zoek je een betrouwbaar en bekend medium paragnost in Nederland?

Medium Paragnost Helderziende Lammert Begeman is al meer dan 24 jaar een graag geziende en bekende paragnost en heeft al voor diverse radio en tv stations voorspellingen gedaan

Regelmatig geeft Lammert in Friesland Groningen en Drenthe  op diverse locaties paranormale avonden, of je komt Lammert tegen op een beurs in het land.

Klik op contact om direct in contact te komen met Lammert Begeman Telefoon: 0528 353461 maandag tot en met vrijdag van 11 tot 20 uur.

Wil je een consult met een betrouwbaar en goed medium neem dan snel contact op.

Medium Lammert

Als medium is Lammert vaak aanwezig in Friesland tijdens paranormale avonden om Heerenveen, Leeuwarden of Oosterwolde of op een paranormaal beurs. Hij zal ook voor jou een goed mediumt zijn. Wil jij ook een paranormaal spiritueel consult >> online   aanvragen? lees het >> gastenboek en trek zelf je conclusies of u een goed consult mag verwachten.  De praktijk van Lammert is in Hoogeveen Drenthe zie consult.

Een medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Lammert is medium paragnost en helderziende. Een medium is een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.

Betrouwbaar medium Lammert Begeman

beurs-lammert-begeman

 

Bekend-paragnost Medium Lammert Begeman

Hoe werk ik als  medium paragnost

Een medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Een medium is een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.

Bekend-Paragnost

Heel simpel gezegd fungeer is als een doorgeefluikje. Een schakel (verbinding) tussen hemel en aarde.  En voor de meeste mensen onder ons een onzichtbare of niet zichtbare wereld.
Met deze bedoel ik eigenlijk: “De andere wereld waar de geest van de overleden dierbare mensen leven.”
Het lichaam gaat dood / sterft, maar de geest leeft verder, ook in onze ziel….
als medium kan ik contact leggen met de geest van deze overleden persoon.

Vragen

Misschien heeft u altijd nog vragen open staan aan een overleden dierbaar persoon.
Vaak blijven wij achter na het sterven met nog zo veel vragen die wij graag zouden willen stellen
Het is natuurlijk heel fijn wanneer wij als mens daar nog een antwoord op zouden kunnen krijgen.
Het geeft heel veel steun en vertrouwen om te weten dat diegene nog om ons heen is, alleen dan wel op een andere manier. U kunt dus nog wel contact hebben met uw dierbaren, maar dan via mij als medium.

Contact

Contact kan door middel van door u meegebrachte foto’s, maar als u geen foto heeft dan kan ik ook via de naam werken.
Meestal begin ik eerst met een aantal persoonlijke kenmerken te vertellen over de overleden persoon.
Daarin zult u uw dierbare herkennen zodat u zeker weet dat de juiste persoon bij ons is.
Daarna geef ik door wat hij of zij verder wil vertellen, hiermee kunnen uw vragen ook
grotendeels zijn beantwoord.

In feite zijn we allemaal Paranormaal begaafd maar ons levenspad moet als doelstelling hebben om als medium aan het werk te gaan en we moeten de bereidheid hebben de pieken en de dalen te ondergaan die dit werk met zich mee brengt..

Voor een afspraak voor een consult in de praktijk of telefonisch consult  kijk je op de Consult pagina ..

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

Veel liefde en kracht Lammert

Medium Lammert Begeman

Lammert is paranormaal , paragnost , helderziend , spiritueel en vertrouwenspersoon voor heel veel mensen.

Hier komen veel van mijn klanten vandaan: Almere, Amsterdam. Hilversum, Laren, Rotterdam. Zierikzee, Harlingen, Julianadorp, Zeist, Amersfoort Emmen Hoogeveen Rotterdam Baarn Leeuwarden Sneek Heerenveen

Bekend-paragnost consult

Klik hier wie ik ben >>

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X