Persoonlijke coaching

Ga voor een persoonlijke coaching en begeleiding door Lammert

Wat win je met coaching

 • Als je een life coach traject start zal je tijd en geld  besparen in de toekomst.. Tijd is je meest waardevolle bezit. Je kunt altijd meer geld verdienen, maar je kunt niet meer tijd verdienen.
 • Ik zal je persoonlijk helpen tijd te besparen door je te helpen ontdekken wat je drijft, waar je echte passie ligt en je helpen op weg te gaan naar het leven in deze passie die je jonger, gezonder en gelukkiger zal maken en houden.
 • Ik ga je beperkende tegenstrijdigheden ontdekken waarvan je je misschien niet bewust bent en die je ervan kunnen weerhouden om verder te gaan met je leven. Na het ontdekken van deze negatieve gedachten die je beperken, zal ik je helpen deze gedachten te vervangen door nieuwe opbeurende gedachten die je zullen helpen je volledige potentieel te kunnen bereiken.
 • Als persoonlijke coach zal ik je helpen duidelijkheid te krijgen over je leven, je helpen ontdekken wat er echt toe doet en zal je een verhoogd niveau van vrede en vreugde in je leven brengen.
 • Ik als coach zal zorgen voor verantwoordelijkheid en zal je dat extra zetje en steun in de rug geven dat we allemaal wel eens nodig hebben om naar dat volgende niveau te gaan.
 • Als personal coach help ik mensen hun zelf en angsten bloot te leggen en te gaan overwinnen als dat nodig is om hun ideale leven te krijgen.
 • Het is mijn taak om je te helpen je eigen leven op orde te krijgen. Elk gebied waar je mee worstelt, van financiën, relaties, carrière, persoonlijke ontwikkeling, ik ga je helpen een leven van overvloed en vervulling te krijgen.

Volg een coaching traject bij Lammert

Lammert-achter-scherm-1

Vertrouwelijke gesprekken

In effectieve strikt vertrouwelijke gesprekken en inzichten maken dat je zelf een goed nieuw zicht krijgt op je eigenlijke problemen en of situatie(s).

Ik luister aandachtig naar  jou als persoon zelf, voel met je mee, ben open en respectvol naar jou, en stel jou zelf helemaal centraal.

Terwijl we het hebben over doelen, is de mijne om je te helpen je opnieuw te verbinden met je eigen innerlijke licht. Ik zal eraan werken om je te helpen de lagen te verwijderen die je blokkeren, de worstelingen die het leven misschien heeft gebracht die je innerlijke hebben gedimd.

Samen zullen we werken om je ware essentie te onthullen, zodat je helderder kunt schijnen dan ooit tevoren.

Dit moet je zelf gaan uitvoeren, als coach geef ik je een goed advies mee! Ontdek zelf wat het best bij je past en maak zo weloverwogen je eigen beslissingen en keuzes.

Wat is voor jou de ideale gewenste situatie of oplossing(en)? Wat zijn je mogelijkheden, blinde zichten of struikelblokken? Ik help je een actieplan maken en ondersteun je tijdens de uitvoering hiervan.

Snel helder inzicht

Om snel en helder inzicht te krijgen in je eigen gedachten, gevoelens en patronen.

Je kan coaching ook krijgen voor je eigen spirituele paranormale ontwikkeling zodat je zelf er later ook wat mee kan doen…

 Coaching is geschikt voor:
persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, zelf mediumschap, zelfontwikkeling, loopbaan, leiding geven, sollicitatie, stress, overspannen, faalangst, levensloopvragen en algemene feedback.Coach, coaching, relatietherapie, loopbaanontwikkeling, leiderschapstraining, teamcoaching & teambuilding, conflictbemiddeling.

Wat kan je zelf gaan bereiken

 • In contact gaan komen met jezelf op een diep niveau om “Jezelf te leren kennen”
 • Van jezelf gaan houden en jezelf accepteren waar je nu bent, zelfs als anderen dat niet doen
 • Lekker in je vel zitten en de echte jij kunnen gaan zijn
 • Vinden wat je geluk brengt en er vervolgens meer aan gaan  toevoegen in je leven
 • Bewust te gaan leven in plaats van op de automatische piloot. Geworteld raken in het huidige moment.
 • Het blootleggen van je kernwaarden, wat motiveert en drijft je?
 • Navigeren door de hindernissen in het leven en verbinding maken met je innerlijke kracht
 • Vertrouwen opbouwen, meer zelfvertrouwen en ontspannen kunnen zijn

kosten

Eerste intake of gesprek 60 min. 80,-  Daarna 70,- per sessie van ca. 50 min.

Voor een afspraak te maken bel je 0528 353461 ma-vr 11-20 uur.

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X