Consult Pagina

Ervaar zelf een persoonlijke consult reading van Lammert Begeman in de praktijk in Hoogeveen.

Vraag een consult-reading aan via de telefoon 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Vr. van 11.00 tot 20.00 u. Za. 11-13 u.) Bij reservering dient u de gewenste consult-tijd aan te geven.

Korte uitleg consulten

Als medium-paragnost helderziende begint Lammert altijd met een voor u ontspannende healing, daarna vertelt hij iets over u zelf. Dan meestal iets persoonlijks of een gebeurtenis uit het verleden, zodat u dit ook kan bevestigen.

Dat kan een situatie of periode zijn waar u op dat moment in zit. Zowel het verleden als het heden heeft invloed op de toekomst.

Lammert geeft u tijdens de reading: antwoorden op brandende vragen over de liefde, uw werk en carrière, maar ook over overleden geliefden, dieren of familieleden.

Dit kan door middel van door u meegebrachte voorwerpen bv. sierraden en foto’s (niet verplicht) dit mag ook van overledenen zijn. Ook krijgt u een stuk toekomstperspectief mee bv. omtrent uw werk, gezondheid, relatie of Carrière.

Schrijf het altijd op zodat u later dit altijd weer kan herkennen en plaatsen…Lammert geeft ook regelmatig getallen door zodat u dit later weer terug kan plaatsen. Lammert weet zelf na afloop niet meer wat hij u verteld heeft. 

Lammert-achter-scherm-1

Indien u het prettig vindt mag u ook iemand meenemen (u mag maximaal 1 persoon meenemen) om datgene wat Lammert vertelt aan u op te schrijven zodat u het ontspannend kan aanhoren. Graag wel telefonisch aanmelden.

Alle readings die Lammert geeft blijven tussen Lammert en uzelf strikt vertrouwelijk, betaling kan via ideal vooraf, contant en of telefoon scan na afloop sessie..

Lammert geeft ook readings consulten in Spanje, Ibiza en Gran Canaria. Informeer als er daar nog een plaats vrij is.

Bij een goed medium hoeft u zelf niets te vertellen hoe uw leven in elkaar zit, dat hoeft bij Lammert ook niet! dan blijf de uiteindelijke boodschap zuiver….ervaar dit zelf….

Consulten & de mogelijkheden

Routeplanner naar Lammert

Hoe kom ik bij Lammert routeplanner klik hier >

Persoonlijk consult / reading

Inclusief een healing. Tijdens de reading mag er van alles naar voren komen, overledenen, huidige (financiele) zaken, al uw vragen, liefde, rouwverwerking en veel meer, zie ook beschrijving hierboven.

De duur van een consult is minimaal 45 minuten, en kan overdag of in de avond.  Prijs van een consult: 65,-

In de avond vanaf 18.00 uur of Zaterdag geldt een toeslag van 5,- consult dan: 70,-

Reserveren? tel.0528-353461 (heeft u een minimum uitkering? dan ontvangt u 5,- korting, bewijs mee. Betaling contant na afloop, met telefoonscan of vooraf via ideal link >

Uitgebreide  reading / consult 

Met een ontspannende healing en een kaartlegging. De reading is zoals hierboven, maar iets uitgebreider met meer tijd. Lammert geeft u op een bijzondere wijze ook een kaartlegging.

De duur van een uitgebreid consult is dan minimaal 60 minuten, en kan overdag of in de avond. Prijs van dit consult 80,-

In de avond vanaf 18.00 uur of Zaterdag geldt een toeslag van 5,- consult dan: 85,-

reserveren? tel.0528-353461 (heeft u een minimum uitkering? dan ontvangt u 10,- korting, bewijs mee. Betaling contant na afloop, met telefoonscan of vooraf via ideal link >

Skype / video consult

Via de Skype is het mogelijk alles bespreekbaar te maken wat je besproken wilt hebben. Het prettige is ook dat het kan via een van te voren gemaakte prijsafspraak en via de gewone Skype lijn. Het ideale consult voor als je lekker thuis in je eigen comfort zone de reading wilt ervaren

Een skype consult kan meestal eerder plaatsvinden dan een consult in de praktijk.

Tevens bestaat de mogelijkheid via Messenger (Facebook) video te bellen.

Ook contact overledenen en dierbaren door middel van foto’s mogelijk

Prijs van een Skype / Messenger consult ca. 40/45 min.   55,-  

Telefonisch consult

Via de telefoon is het mogelijk alles bespreekbaar te maken wat je besproken wilt hebben.

Het prettige is ook dat het kan via een van te voren gemaakte prijsafspraak en via de gewone telefoonlijn. Prijs telefonish consult Ca. 30 min.  45,- 

Lammert belt u op de afgesproken tijd en dag. Telefonisch en online aan te vragen. (geen contact met overleden dierbaren bij telefonisch consult)

Magnetiseren & Healing

Lammert geeft u d.m.v. een magnetiseren en handoplegging / reiki  een stukje energie waarbij op specifieke klachten verlichting kan of mag ontstaan. Of voor een meer energieker gevoel in jezelf.

Onder rustgevende klanken 20-25 minuten lekker ontspannen. Na 2 a 3 sessies is het mogelijk dat u al merkbaar verschil kan ervaren.

(raadpleeg bij langdurige klachten altijd uw huisarts) Prijs van een ontspannende healing is 25,-

 reserveren? tel.0528-353461

Overige mogelijkheden

Coaching 

Counseling / coaching is gericht op het oplossen en relativeren van persoonlijke problemen en het daarna anders kunnen omgaan met lastige situaties.

Uitgangspunten hierbij zijn, dat jij je eigen persoonlijkheid bent. Je hebt zelf de oplossingen voor je eigen leven in je hoofd.

Counseling en Coaching helpt je, door middel van gestructureerde technieken, om die oplossingen zelf te ontdekken.

Eerste gesprek 60 minuten 80,- Daarna 50 minuten 70,

Business Coaching 

De wereld bruist van de prachtige ideeën… 

Maar hoe maak je van een goed idee een werkend plan?
Ik bouw graag samen met jou aan het succes van je organisatie of nieuwe concept.

Met behulp van mijn spirituele en business inzichten maken we een prachtig iets.

Eerste gesprek 60 minuten 80,- Daarna 50 minuten 70,

Openbare vereniging avond

Minimaal 15 personen voor spirituele vereniging volgens normaal tarief (prijs op afspraak)  . tel.0528-353461

Gratis energiekaartje

Een Energie kaartje kan het begin zijn van veranderingen of verbeteringen in uw leven, probeer het zelf helemaal gratis!

Voorwaarden consult

Indien u telefonisch een afspraak maakt is deze bindend, voor alle consulten geldt dat indien u uw afspraak niet nakomt om welke reden dan ook deze in rekening gebracht wordt.

Indien deze niet minimaal 12 uur van tevoren telefonisch is geannuleerd, u ontvangt daarvoor een nota op uw mobiele nummer of huisadres. In de avond uren na 18.00 uur geldt voor alle persoonlijke consulten een toeslag van 5,-

Betaal optie

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X