Energiekaartje…

Lammert Begeman healing

Energiekaartje ook iets voor jou? Er zijn al heel veel mensen die ik heb mogen helpen met de gratis energiekaartjes , en de vele reacties zijn positief te noemen, u kan het nalezen in het gastenboek.

Hoe gaat het in zijn werk? U vraagt een kaartje aan en vermeldt op een ingesloten briefje kort voor welke klacht of verwerking u hem denkt nodig te hebben.

Ik ga dan voor u om hulp vragen voor die situatie en houd het kaartje vast en voorzie het dan van positieve healing energie. Het kaartje wordt dan weer naar u teruggestuurd.

Zomaar wat lieve reacties

“Met dit kaartje voel ik mij stukken beter” “Ik slaap veel beter nu met kaartje onder mijn kussen” “Ik voel mij tegenwoordig minder snel moe met het kaartje” “Ik sta nu sterker in mijn leven”

Wil je ook een reactie achterlaten? klik hier >

Dit kaartje kunt u onder uw hoofdkussen leggen of bij u dragen. een korte uitleg staat ook achter op het kaartje vermeld.

vraag ook een gratis kaartje aan

Heeft u een kaartje ontvangen en vragen hierover? lees dan de volgende punten even door:

Het kaartje werkt sterk uitleg: indien u ervaart dat u te heftig droomt of veel ervaringen tegelijk verwerkt, leg het kaartje dan binnen een straal van een meter bij uw bed het zal iets prettiger aanvoelen en verwerkingen mogen dan rustiger plaatsvinden.

Het kaartje neemt andere vormen aan uitleg: U bent bewust bezig te veranderen en dat mag ook doorgang vinden bij u

Het ligt ineens op een andere plaats uitleg: het betekent of dat u al heeft losgelaten of dat u het even niet nodig heeft. Na een paar dagen leg je het terug.

Energiekaartje Het kaartje werkt ongeveer 2 maanden daarna kan je hem opnieuw opsturen of een nieuwe aanvragen

Een ervaring ook al is deze zo klein… U kan anderen er weer mee verder helpen door uw ervaring in het gastenboek te schrijven. Bedankt voor uw medewerking.

U kunt uw reacties via internet of per post doorgeven aan mij. Het delen van deze ervaringen, helpt u in uw eigen groeiproces en u helpt daar ook andere mensen weer een stukje verder mee. Wilt u dit anoniem doen dan kan het ook.

Hoe te handelen:

1Je hebt nodig; twee enveloppen, twee postzegels en papier.

2: Op de eerste envelop, schrijft u de eigen naam, adres en woonplaats, met ingesloten een kort briefje met uw naam, leeftijd, klacht of proces of situatie waar u steun wenst voor aan te vragen. Vergeet niet een postzegel te plakken.

3: Op de andere envelop, schrijft u het volgende adres: Lammert Begeman, pa. Baarlelaan 17, 7906GB Hoogeveen. Nederland

Geef in de linker bovenkant aan ‘Kaartje’.

4: Doe je eigen envelop in de andere envelop, en stuur dit aan Lammert

5: Binnenkort ontvangt u uw energie-kaartje thuis. Het kan voorkomen dat het soms iets langer duurt, geen zorgen hij komt vanzelf op het moment dat je het nodig hebt….

Ga bij langdurige klachten altijd naar uw huisarts!

nb. De energiekaartjes geeft Lammert nog steeds gratis weg, een vrije gift is altijd welkom, stuur mee in de envelop (dichtplakken) of maak een gift over op NL28 INGB 0005 0615 58 tnv L. Begeman Hoogeveen of maak een donatie over via de Donatieknop onder op deze pagina. U mag zelf het bedrag aanpassen voor de donatie.

Wil je een consult klik dan hier >>

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X