Gastenboek Lammert Begeman

Ervaringen / gastenboek

Schrijf uw bericht  in het boek…

Ervaringen… U bevindt zich in het blog – gastenboek van Medium Lammert Begeman.

Hier mag u uw eigen ervaring achterlaten, en delen met andere bezoekers

Lees hier de vele positieve reacties die paragnost medium helderziende Lammert Begeman heeft ontvangen in zijn gastenboek.

In het nieuwe gastenboek kan je zelf een leuk bericht achterlaten….

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

Dit nieuwe boek moet nog veel meer reacties krijgen , lees hier het oude gastenboek

Ouder gastenboek – Lammert >>

Eerder geplaatste ervaringen


joke  uit Steenwijk schreef op om

Gisteren een verhelderende reading gehad en je had het in het gesprek over een gebeuren wat 17 jaar geleden is gebeurd. Ik wist het niet te plaatsen tijdens de reading. Komt nog wel zei je. Ik rijdt de snelweg op richting huis, Och jaaa, 17 jaar geleden ben ik verhuisd. Bedankt voor de verhelderende reading.

Harm uit Groningen schreef op om

Eind juni heb ik via een Skype consult contact gehad met Lammert Begeman nadat mijn moeder overleden is enkele maanden geleden. De ziekte en het overlijden van mijn moeder hebben een grote impact op mij, ik had een sterke band met mijn moeder. Bij toeval ontdekte ik de naam van Lammert op internet. De details die Lammert vertelde over mijn moeder en haar ziekte hebben zeer veel indruk op mij gemaakt.

Lammert heeft geen foto’s gezien van mijn ouders en kende mijn moeder niet , echt zeer bijzonder en tegelijkertijd voor mij ook een zeer emotionele gebeurtenis. Ik had een grote serie foto’s klaarstaan maar Lammert heeft er geen gebruik van gemaakt. Hij vertelde dingen die hij echt onmogelijk van tevoren kon weten en ik heb ook echt niets over deze details verteld van tevoren.

Ook over mijn jaren geleden overleden vader wist hij het één en ander te vertellen. Ik overweeg sterk om in de nabije toekomst opnieuw een consult af te spreken. Door dit alles ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in alles wat met spiritualiteit en leven na de dood te maken heeft. Vóórdat mijn moeder overleed besteedde ik nauwelijks aandacht aan het onderwerp spiritualiteit en het onderwerp “leven na de dood”.

Ik ben echt geen zweverig type . Zo heb ik nu ondermeer het boek “Eindeloos Bewustzijn” over bijna-doodervaringen aangeschaft van de cardioloog Pim van Lommel. Ook op YouTube heb ik al redelijk wat filmpjes over vergelijkbare onderwerpen bekeken ondermeer van het Brits-Duitse medium Paul Meek , ook zeer indrukwekkend.

Het valt me op dat er vooral veel Duitstalige filmpjes (uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) over spiritualiteit en mediums op YouTube te vinden zijn en in mindere mate Nederlandstalige filmpjes. Er zijn ook wel Amerikaanse filmpjes te vinden maar deze hebben een iets te groot show-element vind ik zelf maar dat is uiteraard een persoonlijke mening.

Hoewel ik af en toe bij vlagen redelijk onzeker ben, raak ik er steeds meer en meer van overtuigd dat er méér is tussen hemel en aarde. Desondanks blijven het verdriet en gemis groot.

Lammert bedankt en wellicht tot de volgende keer!! Groet H W

Gerrie uit Zeewolde schreef op om

Hallo Lammert … Ik ben pas bij je geweest voor een consult…Je hebt fijne dingen tegen me gezegd …Ik ben heel erg benieuwd ….Ik heb zeker veel vertrouwen in de toekomst en ik voel ook dat het energiekaartje zijn werk al doet …Ik moet ook dingen gaan doen en aan mezelf werken …Super bedankt ….

Beheerdersantwoord van: admin

Dat is mooi om te horen.

Sigrid schreef op om

Ben met mijn vriendinnen en ik bij je geweest in Heerenveen. Wat was dat bijzonder zeg! Mijn foto werd eruit gehaald( een echo van onze miskramen die we steeds hadden) jij zei toen in januari word je waarschijnlijk weer zwanger.., ik dacht toen dat kan niet, we zijn er nog lang niet weer aan toe, maar ja hoor inmiddels 20 weken zwanger!!

Heel wonderlijk! Ook zei je toen over mijn werk, ga maar voor de nieuwe stap! Dan moet je het voor 1 december doen!

Nou toen was 1 december de opening van onze nieuwe zaak en het loopt als een trein! Hartstikke bedankt voor de goede adviezen en zeker tot ziens…

Bedankt voor alle positieve reacties

Welkom in het gastenboek, laat ook een bericht achter en deel uw ervaring met anderen…

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X