Oosterwolde Woensdag 22 Mei

dooradmin

Oosterwolde Woensdag 22 Mei

22/05/2019 20:00 - 22:15

Woensdag 22 Mei Oosterwolde Paranormale avond

Bezoek één van de spirituele live shows in het land en laat je verbazen en kennis te laten nemen van Lammert zijn bijzondere gave, met een lach en een traan ervaar je in een fijne sfeer een schitterende spirituele paranormale show avond, waarbij Lammert mooie of belangrijke boodschappen van gene zijde mag doorgeven.

Tijdens een bijna twee uur durende paranormale avond show zal Lammert zijn bijzondere gaven demonstreren. Aan de hand van voorwerpen en foto´s die het publiek bij aanvang van de avond mag inleveren, is hij in staat feiten en waarheden over een persoon te vertellen. Lammert is zelfs in staat om de toekomst van de betreffende persoon te voorspellen.

Lammert geeft antwoord op brandende vragen over de liefde, werk en carrière, maar ook over overleden geliefden, dieren of familieleden. De live show van deze opmerkelijke paragnost-medium bevat humor, emotie en spanning… laat u zelf ook verbazen en ontdek de bijzonder indrukwekkende avond zelf ook een keer..

“Hij kan ze zien en horen” tour 2019

De  show begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30. De entree is 13,- euro graag gepast, of via ideal vooraf (pinnen op de avond is meestal niet mogelijk)

Reserveren niet verplicht, maar u bent dan wel verzekerd van een mooie plaats.  De kosten voor het reserveren bedragen 0,50 cent 

Natuurlijk is een los kaartje ook te bestellen met vrije plaatskeuze via ideal.

Reserveren kan onder op deze pagina..

Tickets online bestellen of aan de kassa op de avond.

De Mienthe, Snellingerdijk 39, 8431 JR   klik hier voor meer info

 

Reserveer hier gelijk uw entree kaartje..

Neem altijd een printscreen mee van uw betaling..

Zodra er een pagina verschijnt  ´bedankt voor uw betaling´  dan ligt de reservering klaar bij de kassa..

 

Totaal: € -

 

Volg mij ook op deze pagina´s

Over de auteur

admin administrator

Bellen voor afpraak