Haren-de-krant

Harenaar is spreekbuis van boven Uit haren de krant

Oud Harenaar is spreekbuis “van boven”

Het cliche ‘er is meer tussen hemel en aarde’ is voor Lammert Begeman geen leeg begrip. Hij heeft de afgelopen jaren ontdekt dat hij mediamiek is.

Dat betekent dat hij spreekbuis kan zijn van (zoals hij het noemt) boven. Daarmee wordt de wereld van de zielen bedoeld, een wereld waarin volgens Lammert tijd niet bestaat en waar overleden personen voortbestaan.

De zielen van gestorvenen willen zich graag laten ervaren, voelen, zien of horen. Daarvoor zijn levenden nodig die spreekbuis kunnen zijn, die boodschappen van de zielen kunnen overbrengen, zegt Lammert Begeman.

Hij ontdekte zijn gave toen hij in aanwezigheid van een paragnoste een wascotekening maakte, waarbij zijn hand als het ware werd gestuurd.

Bij bestudering van de tekening ontwaarde hij de contouren van een vrouwengezicht, waarschijnlijk een overleden vrouw.

Die tekening koestert hij, want het was het eerste duidelijke signaal dat hij van boven ontving. Lammert Begeman heeft zich de laatste jaren geconcentreerd op het paranormale en is inmiddels actief met het verzorgen van spreekbeurten over zijn ervaringen.

Lammert en de tekening met het geheimzinnige gelaat

Lammert begeman oud harenaar

Thuis ontvangt hij personen die het voortbestaan van overledenen zelf willen ervaren . Hun levensvragen leggen zij voor aan het hogere en via stem en handen van Lammert Begeman horen zij raadgevingen van hun dierbaren aan.

Ik denk dat veel mensen op deze manier zichzelf beter leren kennen, zegt Lammert. Dat is ook mijn doel.

Doordat in de zielenwereld geen geheimen bestaan kunnen wij er veel van leren. De Harenaar ontvangt wekelijks klanten uit alle lagen van de bevolking, die via hem contact willen met het onzichtbare.

Ik weet soms zelf nog niet wat mij overkomt, zegt Lammert. Nog altijd zit ik vol vragen over het hoe en waarom. Ik leer nog elke dag.

Soms flap ik er iets uit dat mensen helemaal niet kunnen plaatsen, maar later kan dat opeens een heel duidelijke betekenis krijgen.

Het is moeilijk om alle boodschappen van boven direct goed te vertalen. Het is volgens Lammert niet de bedoeling dat mensen proberen in de toekomst te kijken.

Het leven met ‘voorkennis’ is slechts een hulp bij het maken van keuzes op moeilijke momenten. In het dagelijks leven is deze dorpsgenoot werkzaam als verkoper.

Hij bouwde zelf zijn creatieve website: www.lammertbegeman.nl 


Wil je zelf een persoonlijk consult? klik hier >>

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X