Medium Lammert Begeman

Als medium in Drenthe ben ik jouw toegewijde gids op het pad van zelfontdekking en heling. Met mijn paranormale gaven bied ik een helpende hand aan degenen die met vragen en uitdagingen worstelen op gebieden zoals liefde, gezin, gezondheid, werk, welzijn, financiën en huwelijk.

Mijn diepgaande inzichten en intuïtieve krachten stellen me in staat om antwoorden te vinden waar anderen misschien moeite mee hebben. Door mijn begeleiding zul je nieuwe perspectieven ontdekken en praktische oplossingen vinden voor jouw levensvraagstukken.

Warm hart

Met een warm hart en een open geest help ik je om de zonnige kant van het leven weer te zien. Samen zullen we de sluier van onzekerheid en angst optillen, en de weg vrijmaken voor innerlijke rust en vreugde.

Of je nu zoekt naar geruststelling, richting of gewoon een luisterend oor, als medium in Drenthe sta ik klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar vervulling en geluk.

Via het mediumschap als medium tussen hemel en aarde is Lammert vaak aanwezig in het land tijdens paranormale avonden of op de paranormaalbeurs.

Je kunt ook een paranormaal consult online >> of telefonisch >> afnemen.

Of Lammert een betrouwbare medium is? Lees het gastenboek >> en trek zelf je conclusies. Wat is nu eigenlijk een medium?

Lammert is 1 van de beste mediums in Nederland… Een medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke.

Een medium is een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.

Medium Lammert Begeman

Lammert is puur een tussenpersoon een schakel (verbinding) tussen hemel en aarde. En voor de meeste mensen onder ons een onzichtbare of niet zichtbare wereld.
Met deze bedoel ik eigenlijk: “De andere wereld waar de geest van de overleden dierbare mensen leven.”
Het lichaam gaat dood / sterft, maar de geest leeft verder, ook in onze ziel….
als medium kan ik contact leggen met de geest van deze overleden persoon.

Misschien heeft u altijd nog vragen open staan aan een overleden dierbaar persoon.


Vaak blijven wij achter na het sterven met nog zo veel vragen die wij graag zouden willen stellen
Het is natuurlijk heel fijn wanneer wij als mens daar nog een antwoord op zouden kunnen krijgen.
Het geeft heel veel steun en vertrouwen om te weten dat diegene nog om ons heen is, alleen dan wel op een andere manier. U kunt dus nog wel contact hebben met uw dierbaren, maar dan via mij als medium.

Contact kan door middel van door u meegebrachte foto’s,

maar als u geen foto heeft dan kan ik ook via de naam werken.
Meestal begin ik eerst met een aantal persoonlijke kenmerken te vertellen over de overleden persoon.
Daarin zult u uw dierbare herkennen zodat u zeker weet dat de juiste persoon bij ons is.
Daarna geef ik door wat hij of zij verder wil vertellen, hiermee kunnen uw vragen ook
grotendeels zijn beantwoord.

In feite zijn we allemaal Paranormaal begaafd maar ons levenspad moet als doelstelling hebben om als medium aan het werk te gaan en we moeten de bereidheid hebben de pieken en de dalen te ondergaan die dit werk met zich mee brengt..

Wie is medium Lammert Begeman? >>

Wat is Psychometrie?
Psychometrie wil zeggen het aanvoelen van foto’s en/of voorwerpen.
Op deze manier kan Lammert als medium informatie doorkrijgen van de persoon die op consult komt, maar ook bv van overleden personen. Zo geeft Lammert ook “bloemen seances” dit komt op hetzelfde neer, echter voelt ik dan aan de meegebrachte bloemen, die moeten wel minimaal 3 dagen in huis hebben gestaan.

Veel liefde en kracht Lammert

Voor een afspraak te maken kijk je op de Consult pagina >>

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

 Hoe werkt een paragnost >>

Lammert is paranormaal , paragnost , helderziend , spiritueel en vertrouwenspersoon voor heel veel mensen.

PARAGNOST MEDIUM HELDERZIENDE Lammert Begeman is een bekend medium uit Drenthe, Één van de beste paragnosten van Nederland! Mijn bekende en minder bekende klanten komen uit oa.

Emmen Almelo, Hengelo, Amersfoort Hoogeveen Leeuwarden Heerenveen Zuidwolde Drachten Haren Groningen Coevorden Julianadorp Haarlem Eelde Assen Hilversum Amsterdam Laren Blaricum Almere Almere Rotterdam Lelystad Oosterwolde en uit de provincie Limburg Gelderland Flevoland Groningen Drenthe Friesland  Limburg en Overijssel.

Mensen hebben mij gevonden via horen zeggen van een ander of op internet via: Mediumschap,  mediums, medium, reiki, healing, coaching,  Groningen, Friesland,  Flevoland, Coevorden, …

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X