nieuwetijdskind spirituele kinderen

Nieuwetijdskinderen informatie

Lammert is puur een tussenpersoon een schakel (verbinding) tussen hemel en aarde.

En voor de meeste mensen onder ons een onzichtbare of niet zichtbare wereld.

Wat zijn Nieuwetijdskinderen?

Nieuwetijdskinderen zijn overgevoelig, behoorlijk hoog sensitieve kinderen.

Zij voelen de emoties en verdriet van anderen heel sterk aan.

Meestal hebben deze kinderen een vorm van paranormale begaafdheid.

Uitleg nieuwetijdskinderen

In de praktijk blijkt dat er veel overgevoelige kinderen zijn die zich intens verdrietig voelen en niet aan hun ouders aan kunnen geven waarom ze zich zo voelen.

Het gevoel van eenzaamheid, het niet compleet zijn gevoel, vaak verdrietig zijn en het gevoel hebben altijd iemand te missen komt veel voor.

Dit kan een oorsprong hebben in het feit dat ze in aanleg een tweeling geweest zijn.

Dit kan al vroegtijdig verstoord zijn waarbij de vrucht afgedreven werd,  maar het verlatingsgevoel bij het kind dat geboren is kan een heel leven lang duren.

Overgevoeligheid kan zich op vele manieren uiten, zoals emotioneel, verdrietig of in de vorm van allergie of voedsel intolerantie.

Nieuwetijdskinderen zijn vaak heel speciale kinderen die hun eigen kijk op dingen hebben,

heel verrassend en opvallend creatief in het vinden van oplossingen.

In veel gevallen behoren nieuwetijdskinderen tot de groep mensen die “Hoog-sensitieve Personen” (HSP) genoemd wordt.

Termen die ook worden gebruikt zijn: kristal kinderen of Indigo kinderen,

Er zijn vele mooie boeken verschenen, ik heb een selectie van de mooiste hieronder staan..

door het lezen help je je kind te begrijpen en begrijpbaar te maken!

Wie zijn nu déze ‘kinderen van deze tijd’?.

We hebben het hier over kinderen die erg gevoelig of overgevoelig zijn. Je kunt ook zeggen dat ze heel erg intuïtief zijn.


Ze voelen emoties en verdriet van anderen heel sterk aan. Ze kunnen zelf ook lijfelijke ongemakken hebben in de vorm van allergie of voedingsintolerantie.
En wat te denken van de indrukken uit een ‘andere’ of ‘onzichtbare’ wereld?.

Paranormale begaafdheid


Sommigen kunnen met die gevoelens of emoties of weten niet overweg en krijgen vanuit dat oogpunt gezien een ‘medisch stempel’. Voor hen die wel begrepen worden of er mee om kunnen gaan en niet in de medische molen terecht komen, heeft men natuurlijk ook een stempel voorhanden. Dan wordt veelal verwezen naar het “sociale milieu of de achtergrond van de ouders of opvoeders”.

We kunnen hier onder andere ook van doen hebben met kinderen bij wie een vorm van paranormale begaafdheid actief is. Maar als je als volwassene enkel oog hebt voor je eigen beperkingen, dan zul je veelal niets van dit soort kinderen begrijpen.

Je kunt je voorstellen dat deze kinderen zich bewust zijn van de fijngevoelige signalen uit hun omgeving. Zij hebben veelal een eigen kijk op dingen en zijn heel verrassend en opvallend creatief in het vinden van oplossingen. Dit leidt vaak tot onbegrip, zeker als hun handelen niet binnen de normale patronen valt, niet binnen de structuren van onze maatschappij.

Problemen

Zij kunnen echter problemen krijgen in een omgeving met veel mensen, veel indrukken of veel geluiden. Het kan een dusdanige belasting zijn dat er zowel psychische als fysieke problemen ontstaan. Zij staan als het ware te veel open” waardoor zij emoties overnemen en zich moe en uitgeput voelen.


Deze kinderen leven te veel in hun hoofd en staan te weinig met beide beentjes op de grond. Ze zijn dus niet goed ‘geaard’. Meestal krijgen ze een onterecht stempel opgeplakt in de zin van ‘dromer’, ’fantast’, ‘eenzaam’, ‘agressief’, ‘onaangepast’, ‘huilbaby’, ‘vroegwijs, ‘raar’, ‘brutaal’, enz.. Het blijkt in de praktijk dat er veel overgevoelige kinderen zijn, die zich intens verdrietig voelen en niet aan kunnen geven waarom ze zich zo voelen.

Meer Informatie

De medische wereld plakt deze kinderen te snel een stempel op, zoals ADHD, dyslexie, hyperactief, allergisch, autistisch en aanverwante stoornissen.

Voor ouders kan deze medische erkenning of herkenning een enorme opluchting zijn in de zin van: “Gelukkig, het ligt toch niet aan mij!” en “Ik had wel gelijk, mijn kind heeft echt iets bijzonders”.

Toch kunnen er onder deze ‘medische kinderen’ ook kinderen zitten, die geschaard moeten worden onder ‘kinderen van deze tijd’. Dat heeft alles te maken met hun problematische achtergrond van: overgevoeligheid. Onder hen zitten er ook nog die hoogbegaafd zijn en/of anderen feilloos aan voelen.

Meer lezen over nieuwetijdskinderen?

Boeken over nieuwetijdskinderen

Een goed boek over nieuwetijdskinderen

Klik hier >>


Over leven na de dood

Ik weet dat er leven na de dood is, voor mijzelf heb ik genoeg ‘bewijs’ daarvan omdat ik overledenen kan voelen, zien en kan horen.

Iedere overleden ziel is ook weer anders, net als elke in levende persoon anders is, dus komen ze ook op verschillende manieren bij mij door.

De een begint over hoe hij of zij is overleden, waaraan en laat het hele gebeuren van top tot teen voelen hoe het is gegaan,

en de ander is zo enthousiast dat hij/zij door mag komen en die begint gelijk te praten over bv. kinderen,

kleinkinderen of over dingen die gebeurd zijn in zijn of haar leven.

Of dingen die er op dit moment bij uzelf spelen. Weer anderen geven eerst hun karaktereigenschappen door,

hoe ze waren in het leven, specifieke kenmerken.

Maar soms ook algemeenheden, die horen nou eenmaal ook bij ons.

Als medium kan ik specifieke dingen en details doorgeven maar dus ook algemene zaken want die bestaan nu eenmaal ook,

en dan heb ik het bijv. over karaktereigenschappen van iemand, of hoe iemand overleden is…

Wil je een persoonlijk consult klik dan hier…

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X