Over mij Lammert Begeman

Lammert Begeman

De zee geeft iedereen de rust die hij of zij nodig heeft.

Wat heerlijk om even ontspannen je aura schoon te laten waaien bij de zee..

Met bijna 25 jaar ervaring als spiritueel helper en coach, fungeert Lammert Begeman als een spreekbuis tussen hemel en aarde, en begeleidt hij anderen op hun pad naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Opgegroeid op een boerderij in het prachtige Haren bij Groningen, kwam Lammert ruim 24 jaar geleden in aanraking met het spirituele, een ervaring die hem sindsdien niet meer heeft losgelaten.

Zijn band met het spirituele is diepgeworteld en heeft hem geleid tot waar hij vandaag staat: als een toegewijde gids voor anderen die op zoek zijn naar innerlijke rust en wijsheid.

De kracht van intuïtie

Lammert gelooft sterk in de kracht van intuïtie en spoort anderen aan om naar hun innerlijke stem te luisteren. Hij is ervan overtuigd dat dit ons leidt naar waardevolle lessen en inzichten.

Als je het gevoel laat spreken en ernaar luistert, zal het je op het pad van wijsheid brengen. Lammert staat klaar om je te helpen op deze reis en je te begeleiden naar een leven vol verbetering en vervulling.

Als je met vragen zit over liefde, relaties, gezondheid, werk, welzijn, financiën, huwelijk of familie, sta ik klaar om je inzicht en oplossingen te bieden door middel van mijn unieke spirituele vermogens.

Met mijn bijzondere gaven kan ik antwoorden vinden op jouw vragen en je begeleiden naar helderheid en begrip.

Als medium kan ik tijdens ons gesprek of aan de hand van een foto de aura kleuren waarnemen en de betekenis ervan intuïtief aanvoelen. En is het iemand die overleden is ga ik contact maken.

Ik zal deze betekenissen die doorgegeven worden in begrijpelijke taal voor je gaan verwoorden, waardoor je positieve kracht ontvangt om verder te gaan, zelfs na de meest moeilijke tijden.

De meeste van mijn cliënten verkiezen een persoonlijk consult in mijn praktijk, maar voor degenen die verder weg wonen, bied ik ook telefonische of online sessies aan.

Om jou te ondersteunen en bevestiging te bieden, maak ik regelmatig gebruik van zigeunerkaarten.

Ongeacht de complexiteit van jouw situatie, ben ik er altijd om te luisteren en begrip te tonen. Ik sta klaar met een luisterend oor, want jouw welzijn staat voorop.

Mijn werkwijze is gebaseerd op integriteit en zuivere liefde. Ik kijk ernaar uit om ook jou spoedig te spreken en je te begeleiden op jouw pad naar innerlijke rust en helderheid.

Na de regen en woeste stormen kan ik ook jou helpen de echte zonnige kant van het leven weer te zien. Laat mij je begeleiden op het pad naar innerlijke rust, vervulling en geluk.

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X