Lammert Begeman medium Friesland

Paragnost Friesland

Een medium-paragnost in Friesland zoeken? Lammert begeman is een paragnost met al 25 jaar ervaring in het vak en bezit over paranormale en intuïtieve gaven en geeft spirituele inzichten en communicatie met overleden personen.

Lammert geeft ook bij jou in de buurt Heerenveen en Oosterwolde paranormale live shows zie agenda >

  1. Toekomstvoorspelling: Lammert is in staat om informatie te geven over toekomstige gebeurtenissen, beslissingen of levenspaden.
  2. Contact overledenen: Lammert is in staat om contact te leggen met overleden personen. En geeft boodschappen, advies of troost door van geliefden die zijn overleden.
  3. Helderziendheid: Lammert ontvangt ook visuele beelden of visioenen die verband houden met de overledenen of andere spirituele aspecten.
  4. Helderhorendheid: Lammert hoort ook de stemmen of boodschappen van overleden personen of andere spirituele bronnen.
  5. Heldervoelendheid: Hij voelt haarscherp emoties, gevoelens lichamelijke pijnen aan die verband houden met de aanwezige persoon of eventueel de overleden dierbare.
  6. Psychometrie: Dit is het vermogen om informatie te verkrijgen door fysieke objecten vast te houden of aan te raken die eigendom waren van of in contact waren met overleden personen.

Lammert biedt zijn diensten aan door persoonlijke consulten, telefonische sessies of via online Skype consulten.

Bekijk de mogelijkheden voor een consult > in de praktijk of online

Lammert Begeman contact

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X