Paragnost zoeken amsterdam

Telefoon consult met paragnost Lammert Begeman

Zoek je een betrouwbaar paragnost of medium in Amsterdam of andere stad neem dan direct contact op met medium Lammert Begeman.

U kunt bij mij terecht voor een betrouwbaar en professioneel consult zonder dat u vooraf iets hoeft te vertellen!

Ik woon niet in Amsterdam, maar heb wel al meer dan 15 jaar ervaring op beurzen in het land, en in mijn praktijk te Hoogeveen.

Al heel veel mensen uit Amsterdam en omstreken heb ik met mijn gave geholpen.. klik hier voor alle ervaringen

Via de telefoon is het mogelijk alles bespreekbaar te maken wat je besproken wilt hebben.

Het prettige is ook dat het kan via een van te voren gemaakte prijsafspraak en via de gewone telefoonlijn. Lammert belt jou op, op de afgesproken tijd en dag.
Alle telefonische consulten worden in het Nederlands gegeven.

Het is vaak makkelijker om vanuit je eigen vertrouwde omgeving je gedachten of gevoelens de ruimte te kunnen geven, ik kan voor jou op deze manier jouw spirituele adviseur zijn.

Je mag elke adviesvraag of hulpvraag stellen waarop jij graag een antwoord wilt hebben. Van emotioneel gevoelig tot rationeel zakelijk en alles wat daar tussen in ligt.

Als jou spiritueel raadgever zal ik al mijn mogelijkheden van helderziende waarneming, mediumschap, kaartlegging en healing gebruiken om jou die inzichten te geven die je verder helpen. Zie ook mijn pagina op consulten

Wil je liever een persoonlijk consult van mij? klik dan hier

Dit zijn voor jou de mogelijkheden:

(contact met overledenen niet mogelijk via de telefoon)

Tijden telefonisch consult:

Consult telefonisch ca. 35 min. € 45,

Hoe werkt het:
Bel 0528-353461 en maak een afspraak, dan klikt u op betaling via ideal elders op deze pagina en maak uw betaling over.  Geef minimaal 2 tijdstip voorkeur aan en de dag die je graag wilt (bv. Dinsdag of Donderdag ca. 14.00 uur ). ’s morgens, ’s middags of in de avond.

U ontvangt een bevestiging van Lammert wanneer en op welke data mogelijk zijn, daarna maakt u de betaling over.

(betalingen zijn ca. 1 werkdag onderweg) Zodra de betaling binnen is wordt jij gebeld op het tijdstip waarop de afspraak staat. Hou je daar wel aan, want het is daarna niet meer te veranderen.

Woont u in het buitenland, dan belt u op de afgesproken tijd zelf naar Lammert naar het vermelde nummer 0031 (0)528-353461 .

Betaling:
Stort het verschuldigde bedrag na ontvangst telefonische bevestiging op rekening nr NL91INGB0005980663 t.n.v. LB International Hoogeveen.

ovv. afgesproken datum en tel.consult.

nb. Indien de betaling niet voor aanvang van het consult op de rekening staat kan deze helaas geen doorgang vinden,

maar wordt de afspraak wel in rekening gebracht indien niet tijdig is geannuleerd.

U kunt ook eenvoudig via Ideal betalen klik op onderstaande link. Wel dient u eerst een datum vastgelegt te hebben telefonisch of via mail.

 

    Hier vindt u de ideal betaal module

Totaal: € -
Bellen voor afpraak