Paragnost Lammert

Als paragnost is Lammert vaak aanwezig in het land tijdens paranormale avonden of op de paranormaalbeurs. Hij zal ook voor jou een goede paragnost zijn.

Wil jij ook een paranormaal spiritueel consult >> online   aanvragen?

lees het >> gastenboek  en trek zelf je conclusies of u een goed consult mag verwachten.

Een medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Lammert is medium paragnost en helderziende.

Een medium is een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.

Paragnost  Lammert Begeman

Paragnost Lammert Begeman

Lammert Begeman Nederlands medium

Het woord paragnost betekend eigenlijk letterlijk ‘het weten van het paranormale’. als paragnost weet ik vaak niet waar mijn informatie vandaan komt. . De informatie die ik als paragnost ontvang kan mij op verschillende manieren bereiken. Daarin spreken wij wel over het helder voelen, helder horen, helder weten, helder zien of het helder ruiken.

De titel paragnost wordt veelvuldig gebruikt maar is alleen op zijn plaats als we spreken over een persoon die deze ‘gave’, heeft meegekregen en deze gevoed heeft met trainingen. Als paragnost moet men in staat zijn om informatie uit het verleden, het heden en ook een stukje toekomst te kunnen vergaren.

Met deze informatie is een paragnost in staat inzichten te geven die ondersteunend kunnen zijn in het leven. Een paragnost heeft vaak een zwaarder leven gehad en daardoor veel levenservaring opgedaan. Met behulp van deze levenservaring in combinatie met de paranormale informatie kunt u met bijna iedere vraag bij een paragnost terecht.

Hoe werkt medium Lammert Begeman

Een medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Een medium is een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.

Heel simpel gezegd fungeer is als een doorgeefluikje. Een schakel (verbinding) tussen hemel en aarde. En voor de meeste mensen onder ons een onzichtbare of niet zichtbare wereld.
Met deze bedoel ik eigenlijk: “De andere wereld waar de geest van de overleden dierbare mensen leven.”
Het lichaam gaat dood / sterft, maar de geest leeft verder, ook in onze ziel….
als medium kan ik contact leggen met de geest van deze overleden persoon.

Dierbaren

Misschien heeft u altijd nog vragen open staan aan een overleden dierbaar persoon.
Vaak blijven wij achter na het sterven met nog zo veel vragen die wij graag zouden willen stellen
Het is natuurlijk heel fijn wanneer wij als mens daar nog een antwoord op zouden kunnen krijgen.
Het geeft heel veel steun en vertrouwen om te weten dat diegene nog om ons heen is, alleen dan wel op een andere manier. U kunt dus nog wel contact hebben met uw dierbaren, maar dan via mij als medium.

Contact kan door middel van door u meegebrachte foto’s, maar als u geen foto heeft dan kan ik ook via de naam werken.
Meestal begin ik eerst met een aantal persoonlijke kenmerken te vertellen over de overleden persoon.
Daarin zult u uw dierbare herkennen zodat u zeker weet dat de juiste persoon bij ons is.
Daarna geef ik door wat hij of zij verder wil vertellen, hiermee kunnen uw vragen ook
grotendeels zijn beantwoord.

In feite zijn we allemaal Paranormaal begaafd maar ons levenspad moet als doelstelling hebben om als medium aan het werk te gaan en we moeten de bereidheid hebben de pieken en de dalen te ondergaan die dit werk met zich mee brengt..

Wat is Psychometrie?


Psychometrie wil zeggen het aanvoelen van foto’s en/of voorwerpen.
Op deze manier kan Lammert als medium informatie doorkrijgen van de persoon die op consult komt, maar ook bv van overleden personen. Zo geeft Lammert ook “bloemenseances” dit komt op hetzelfde neer, echter voelt ik dan aan de meegebrachte bloemen, die moeten wel minimaal 3 dagen in huis hebben gestaan.

Voor een afspraak te maken kijk je op de Consult pagina ..

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

Veel liefde en kracht Lammert

Lammert is paranormaal , paragnost , helderziend , spiritueel en vertrouwenspersoon voor heel veel mensen.

PARAGNOST MEDIUM HELDERZIENDE Lammert Begeman is een bekend medium uit Drenthe, Één van de beste paragnosten van Nederland! Mijn bekende en minder bekende klanten komen uit oa.

Je mag Lammert gerust noemen onder de categorie betere paragnosten Amersfoort Hoogeveen Leeuwarden Heerenveen Zuidwolde Drachten Haren Groningen Eelde Assen Hilversum Amsterdam Laren Blaricum Almere Emmen Almere Rotterdam Lelystad Oosterwolde en uit de provincie Limburg Gelderland Flevoland Groningen Drenthe Friesland en Overijssel

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X