Paranormale avond thuis met Lammert Begeman

In verband met stijgende kosten van oa. benzine ect. & Corona heeft Lammert besloten (voorlopig) geen huis avonden meer te geven, maar er is wel wat anders…

Je kan nu wel met 2 vriendinnen samen komen naar de praktijk voor een paranormale vriendinnen avond of middag. voor ieder een reading van ca. 20 minuten met een kaartlegging erbij inbegrepen. Inclusief koffie of thee met iets lekkers erbij. kosten 35,- per persoon uitgaande van 3 personen.

Bekijk de pagina hier >


Paranormale avond  thuis, het is mogelijk om een huiskamer avond, spirituele avond, paranormale avond thuis te organiseren. De zg. paraparty. Tijdens deze bijeenkomst ga ik helderziende waarnemingen doen om voor een ieder een mooie boodschap te mogen brengen. Deze bij u thuis party middag/avond zal ik persoonlijk iedereen die aanwezig is een waardevolle boodschap mogen meegeven.

Lijkt het u leuk met vriendinnen, familie, buren, etc. eens een paranormale avond of middag thuis te houden?

Bent u geïnteresseerd en kent u tussen 6 tot 9 personen die dit ook graag willen meemaken?

Paraparty

Nodig beste paragnost medium Lammert Begeman uit bij je thuis!

Tijdens een huiskamer avond maak je op een informele manier kennis met de paranormale en spirituele wereld, samen met vrienden, familie, buren en of collega’s.

Een huiskamer avond typeert zich door haar kleinschaligheid, maar zeker door een gezellig samen zijn met vrienden en of familieleden. Door de kleinschaligheid kunnen de boodschappen uitgebreider zijn, ik zal ongeveer per persoon 20 minuten uittrekken.. Dan zal elke aanwezige een boodschap krijgen en die aandacht die voor dat moment nodig is. Iedereen mag een foto of voorwerp meebrengen, en ik vraag dan aan de gastvrouw/heer, de voorwerpen die de gasten meegebracht hebben, op een tafel te leggen zodat ik niet kan zien wie wat neer heeft gelegd. Dit is voor mij de manier om zuiver en open te kunnen werken.

ook leuk bij jou thuis…

Een paraparty is een bijzonder leuke aangename, in prettige sfeer gehouden avond of middag. Elke gewenste locatie is mogelijk in overleg.

Huiskamer avond bij u thuis: Aanvang 19 .00 tot – einde circa 22.00 uur
Maximaal 9 personen


Met minimaal 6 en maximaal 8 personen paraparty met psychometrie/readings/healing. inclusief reiskosten binnen straal 30 km. va. Hoogeveen. Daarbuiten toeslag 50ct. per kilometer.

Komt u door wat voor omstandigheid niet aan genoeg personen. bv. maar 4 personen of misschien maar 2? dat mag ook… dan betaald u een vast bedrag van € 180,- incl. reiskosten. (straal binnen 30 km Hoogeveen) daarbuiten extra reiskosten.

Prijs: 30,- per persoon


Wat houdt de avond in als voorbeeld

  • Psychometrie: door middel van een voorwerp krijgt u boodschappen.
  • Foto’s lezen dierbaren, kinderen, dieren en overledenen: U krijgt boodschappen van overledenen of een boodschap van gene zijde waarvan u de foto van meegebracht hebt.
  • Spirituele info combi avond: Ik geef een lezing over onderwerpen zoals bv.. spiritualiteit en paranormaal wat houdt het in, en na de pauze psychometrie (nb.dit alleen voor grotere groepen in overleg)

Prijzen zijn per avond of middag ca. 2 uur 30 min. incl. reiskosten in straal van 30 km. Hoogeveen, daarbuiten extra toeslag 50ct. per kilometer in overleg.

Indien weersomstandigheden het niet toelaten veilig op een locatie te verschijnen kan Lammert deze annuleren, u wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld. In de maanden December t/m Februari is een paraparty alleen in de middag mogelijk.

Ben je geïnteresseerd om een gezellige en een bijzondere avond te beleven bel mij dan.

Tot snel…. liefs Lammert

Medium Lammert Begeman

Voor een afspraak te maken kijk je op de Consult pagina ..

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

Wil je iets overnemen neem dan contact op met de webmaster COPYRIGHT©

Wil je informatie overnemen? vraag de webmaster
X
Bel voor een afspraak