pers

Pers

Pers bericht.. Hier vindt u foto´s die vrij te gebruiken zijn voor promoties aankondiging live shows

Meer informatie live shows >>

 

Tekst voor aankondigingen live shows:

Paranormale live show 

Lammert Begeman is helderziende van het allerhoogste niveau.
Een geweldig man die met zijn paranormale vermogens de medemens helpt waar hij kan.
Lammert  is in staat om met overledenen te communiceren. Al heel veel mensen heeft hij geholpen en hen in de goede richting gewezen met zijn bijzondere gave. Vele mensen hebben reeds zijn demonstraties bezocht. Nu is het jouw kans om in contact te komen met een overleden dierbare. Lammert kiest mensen uit het publiek en geeft antwoord op brandende vragen over de liefde, werk, carrière en toekomst. Maar ook vragen over overleden geliefden, dieren of familieleden. 
 
Altijd al meer willen weten over het ontastbare, het ondefinieerbare en over het hiernamaals? maak dan deze geweldige kerst avond mee van dichtbij!
Wil je nog iets weten van een overleden familielid of geliefde – dan is dit je kans! Tijdens de zaalreading maakt Lammert live contact met overledenen om belangrijke vragen van bezoekers te beantwoorden. Tijdens deze bijna twee uur durende liveshow geeft hij messcherpe readings naar aanleiding van voorwerpen die het publiek vooraf mag inleveren.    
Lammert biedt zijn bezoekers de unieke kans om een voorwerp in te leveren, dat door Lammert gekozen kan worden voor een reading. Denk daarbij aan een klein sieraad of foto van een overleden of levende persoon. De ruim 2 uur durende voorstelling is voor iedereen vermakelijk en boeiend met een lach en een traan… 
De avond begint om 20.00u. zaal open 19.30. Meer informatie www.lammertbegeman.nl

Foto´s voor publikaties

Lammert Begeman

medium paragnost Lammert Begeman

Voor een afspraak te maken kijk je op de Consult pagina >>

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

Bellen voor afpraak