Route planner naar praktijk Lammert Begeman

Routebeschrijving:

Vertrek vanaf:
neem de A28 afslag Hoogeveen. Bij de stoplichten linksaf…. Net voorbij het tankstation Shell bij stoplichten direct rechtsaf (bord anwb ZUID), deze weg helemaal volgen met bochten mee tot u bij een rotonde uitkomt, daar gaat u rechtdoor over deze rotonde. Bij de 2e weg(afslag) gaat u links af. U zit nu op de Baarlelaan, aan de rechterkant vindt u na ca. 200m. op de hoek de praktijk op nummer 17.

Heeft u de eerste afslag bij stoplichten gemist? geen probleem neem dan bij de rotonde de eerste weg rechts, helemaal rechtdoor met scherpe bocht naar links langs bosrand. Dan 1 kruispunt oversteken rechtdoor, links voor ligt een Chinees restaurant en rechts een tankstation Shell, daar rechtdoor rijden tot nieuwbouw, dan rechtsaf de Baarlelaan op. De Praktijk is dan links gelegen aan de Baarlelaan 17, 7906GB Hoogeveen

Hoogeveen-nieuwe-centrum

Komt u met het openbaar vervoer?

Station Hoogeveen, aan de voorzijde van het station staan taxiplaatsen.

Wilt u met de bus? aan de voorzijde van het station zijn de bushaltes. U neemt de stadsbus de BIJ richting krakeel, ca. 3 / 4 keer per uur, en stapt uit bij de halte Sloodstraat, dit is ca. 2 minuten wandelen naar de praktijk op de Baarlelaan.

Voor meer informatie betreffende het openbaar vervoer klik dan op de website

9292ov.nl openbaar vervoer


Google route plan

Wil je iets overnemen neem dan contact op met de webmaster COPYRIGHT©

Wil je informatie overnemen? vraag de webmaster
X
Bel voor een afspraak