Home > Skype

Skype consult van medium paragnost Lammert Begeman

Voor alle advies en hulpvragen.

Via skype is het mogelijk alles bespreekbaar te maken wat je besproken wilt hebben. Het prettige is ook dat het kan via een van te voren gemaakte prijsafspraak en via de gewone skypelijn. Lammert maakt contact met jou op, op de afgesproken tijd en dag.
Alle consulten worden in het Nederlands gegeven.

Skype consult

Het is vaak makkelijker om vanuit je eigen vertrouwde omgeving je gedachten of gevoelens de ruimte te kunnen geven. ik kan voor jou op deze manier jouw spirituele adviseur zijn. Je mag elke adviesvraag of hulpvraag stellen waarop jij graag een antwoord wilt hebben. Van emotioneel gevoelig tot rationeel zakelijk en alles wat daar tussen in ligt.

Als jou spiritueel raadgever zal ik al mijn mogelijkheden van helderziende waarneming, mediumschap, kaartlegging en healing gebruiken om jou die inzichten te geven die je verder helpen. Zie ook op de Consult pagina

Dit zijn voor jou de mogelijkheden:

 *Vragen op persoonlijke vlak
Om naar jou toe dat inzicht en nieuwe kracht te geven waardoor jij weer de situaties van de dag weer aankan.

*Vragen op het rationele en of zakelijke vlak om jou adviezen te kunnen geven die je helpen beslissingen te onderbouwen en te nemen op je eigen manier.

*Vragen over het emotionele vlak. Voor jou een luisterend oor en begrip tonen voor de situatie waarin je bent gekomen En zeker ook een adviserend advies om het leven weer te omarmen en dat leven weer zin te geven.

(contact met overledenen niet mogelijk)

Tijden skype consult:

Skype consult ca. 35 min. € 50,-

Hoe werkt het:
Bel 0528-353461 en maak een afspraak, dan klikt u op betaling via ideal elders op deze pagina en maak uw betaling over. (betalingen zijn ca. 1 werkdag onderweg)

(Info lbnl@kpnplanet.nl)

Betaling door middel van bank overboeking:
Stort het verschuldigde bedrag na ontvangst bevestiging mail of telefonische bevestiging op rekening nr NL91INGB0005980663 t.n.v. LB International Hoogeveen. ovv. afgesproken datum en tel. consult. Indien de betaling niet voor aanvang van het consult op de rekening staat kan deze helaas geen doorgang vinden.

bank_ideal-logo

U kan eenvoudig via Ideal betalen, klik op onderstaande link. Wel dient u eerst een datum vastgelegd te hebben telefonisch of via mail.

Totaal: € -
Wil je informatie overnemen? vraag de webmaster
Bel voor een afspraak