Telefoon consult

Telefonish  consult met Lammert Begeman Afbeeldingsresultaat voor telephone consult0528 353461 (alleen op afspraak ma.-vr. 11-20u.)

Voor een betrouwbaar advies en alle hulpvragen.

Via de telefoon is het mogelijk alles bespreekbaar te maken wat je besproken wilt hebben.

Het prettige is ook dat het kan via een van te voren gemaakte prijsafspraak en via de gewone telefoonlijn. Lammert belt jou op, op de afgesproken tijd en dag.
Alle telefonische consulten worden in het Nederlands gegeven. Klik op de contact pagina voor andere opties

Het is vaak makkelijker om vanuit je eigen vertrouwde omgeving je gedachten of gevoelens de ruimte te kunnen geven, ik kan voor jou op deze manier jouw spirituele adviseur zijn.

Je mag elke adviesvraag of hulpvraag stellen waarop jij graag een antwoord wilt hebben. Van emotioneel gevoelig tot rationeel zakelijk en alles wat daar tussen in ligt.

Als jou spiritueel raadgever zal ik al mijn mogelijkheden van helderziende waarneming, mediumschap, kaartlegging en healing gebruiken om jou die inzichten te geven die je verder helpen. Zie ook mijn pagina op consulten

Wil je liever een persoonlijk consult van mij? klik dan hier

Dit zijn voor jou de mogelijkheden:

  • Vragen op persoonlijke vlak
    Om naar jou toe dat inzicht en nieuwe kracht te geven waardoor jij weer de situaties van de dag weer aankan.
  • Vragen op het rationele en of zakelijke vlak om jou adviezen te kunnen geven die je helpen beslissingen te onderbouwen en te nemen op je eigen manier.
  • Vragen over het emotionele vlak. Voor jou een luisterend oor en begrip tonen voor de situatie waarin je bent gekomen En zeker ook een adviserend advies om het leven weer te omarmen en dat leven weer zin te geven.

(contact met overledenen niet mogelijk)

Tijden telefonisch consult:

Consult telefonisch ca. 35 min. € 45,-

Indien u eerder een telefonisch consult heeft gehad is het mogelijk later een kort telefonisch gesprek te maken in ca. 10 minuten kan ik nog een paar gerichte vragen van u beantwoorden. 10 min. 22,50

Hoe werkt het:
Bel 0528-353461 en maak een afspraak, dan klikt u op betaling via ideal elders op deze pagina en maak uw betaling over.

U ontvangt een bevestiging van Lammert wanneer en op welke data mogelijk zijn, daarna maakt u de betaling over.

(betalingen zijn ca. 1 werkdag onderweg)  Zodra de betaling binnen is wordt jij gebeld op het tijdstip waarop de afspraak staat.

Hou je daar wel aan, want het is daarna niet meer te veranderen.

Woont u in het buitenland, dan belt u op de afgesproken tijd zelf naar Lammert naar het vermelde nummer 0031 (0)528-353461 .

Voorwaarden:

Indien de betaling niet minimaal 6 uur voor aanvang van het consult op de rekening staat kan deze helaas geen doorgang vinden,

maar wordt de afspraak wel in rekening gebracht indien niet tijdig is geannuleerd.

U kunt  eenvoudig via Ideal betalen klik op onderstaande link. Wel dient u eerst een datum vastgelegt te hebben telefonisch of via mail.

Of stort het verschuldigde bedrag na ontvangst telefonische bevestiging op rekening nr NL91INGB0005980663 t.n.v. LB International Hoogeveen.

ovv. afgesproken datum en tel. consult Lammert Begeman.

 

  bank_ideal-logo Hier vindt u de ideal betaal module

Totaal: € -

Wil je iets overnemen neem dan contact op met de webmaster COPYRIGHT©

Wil je informatie overnemen? vraag de webmaster
X
Bel voor een afspraak