Uitleg paranormale shows

Tijdens een ruim twee uur durende paranormale avond show zal Lammert zijn bijzondere gaven demonstreren. Aan de hand van voorwerpen en foto´s die het publiek bij aanvang van de avond mag inleveren, is hij in staat feiten en waarheden over een persoon te vertellen.

Lammert is zelfs in staat om de toekomst van de betreffende persoon te voorspellen. Lammert geeft antwoord op brandende vragen over de liefde, werk en carrière, maar ook over overleden geliefden, dieren of familieleden.

De avond van deze opmerkelijke paragnost-medium bevat humor, emotie en spanning… laat u zelf ook verbazen en ontdek de bijzonder indrukwekkende avond zelf ook een keer..

Shows en tour uitleg

Hij kan ze zien en horen” tour

Natuurlijk komt u op een avond voor een boodschap of een stukje rust, probeer u hiervoor dan ook open te stellen! Lammert kan niet iets afdwingen wat u maar al te graag wilt horen en is afhankelijk wat de helpers hem doorgeven.

Op deze avond wordt er ook een healing gegeven, Lammert nodigt mensen uit om naar voren te komen of op haar of zijn eigen stoel, deze mensen kunnen een spirituele behandeling krijgen (dit houdt in dat ze een stukje extra hulp van boven mogen ontvangen).

Dit is meestal in de vorm van het voelen van extra warmte of tintelingen.

Tijdens een paranormale avond is het mogelijk dat u op het moment van vertellen niet iets kan plaatsen, onthoud altijd wat er is gezegd of schrijf het op. Later weet u vaak ineens wel waar het mee te maken heeft..

Wees nooit bang als mensen gaan huilen, lachen of een andere soort van verwerking of emotie krijgen. Raak deze mensen dan ook nooit aan door bv. te troosten, en meld het even aan Lammert. Het kan bijdragen tot een verandering of verbetering van een situatie van die persoon. Ga bij langdurige klachten altijd naar uw huisarts of specialist.

U mag op alle avonden een voorwerp, ring, ketting of foto van uzelf of iemand die is overleden neerleggen. Natuurlijk mag dat ook van een dier zijn.

Indien u een foto van een ander meeneemt dient de persoon daarvoor toestemming te geven behalve als het om kinderen gaat of ouders. Maximaal 1 per persoon.

U hoeft niet verplicht iets neer te leggen omdat Lammert u er ook zo uit kan halen en de voor u bestemde boodschap geeft.

Het kan voorkomen dat meegebrachte foto´s spontaan gaan krullen, u bent dan sterk verbonden met diegene die op de foto staat. Of een situatie hieromheen mag uiteindelijk verbetering of verandering opleveren.

Op alle avonden mag u de energiekaartjes weer laten voorzien van nieuwe energie, of een nieuwe afhalen bij Lammert, kaartjes behandelt Lammert tijdens of voor aanvang.

Blijf nooit met vragen zitten, vraag gerust een vrijwilliger. Tevens is er na afloop kort gelegenheid om met een goed gevoel naar huis te gaan. Lammert wenst u een fijne maar vooral ook spirituele avond! Uw reactie of ervaring in het gastenboek >> lees meer  o zo klein kan voor een ander belangrijk zijn.

Een stukje nazorg is ingebouwd, na afloop mag u Lammert altijd vragen indien u nog ergens mee zit. Zodat u met een goed gevoel naar huis kan gaan! Heeft u ergens een klacht over laat het ons weten zodat wij er iets aan kunnen doen! >> contact

Maak een avond mee en u zult zien dat u ontspannen bent en een leuke avond heeft gehad.

Tijdens de avond…

* Mobiele telefoons dienen uit te staan * Roken is niet toegestaan * Hou het rustig in de zaal ook tijdens de pauze * Heeft u vragen? stel ze gerust aan een vrijwilliger * Het is niet toegestaan zonder overleg film, foto of geluidsopnames te maken * Laat mensen altijd in hun waarde, oordeel niet we zijn allemaal gelijk * Raak mensen niet zomaar aan om bv. te troosten doet u dit alstublieft niet!

Veel liefde en kracht Lammert

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X