E-book: De Ontkooiing – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

 12.99

E-book: De Ontkooiing – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl Mooie boeken over spiritualiteit

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 389162 Categorie: Tag:

Beschrijving

E-book: De Ontkooiing – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

Omschrijving 

Er staat geen straf op als je in de geopende  kooi stil blijft zitten. Maar er is wel een prijs die je moet betalen als je niet wegvliegt. En dat is de prijs van een beperkt leven!
We staan aan de vooravond van het nieuwe creativiteit- & bewustzijnstijdperk. Een prachtig, spannend tijdperk, waarin creativiteit, energie en bewustzijn de nieuwe waardegeneratoren zullen zijn. Organisaties zullen moeten gaan ontkooien om te kunnen overleven en succesvol te zijn in deze fantastische nieuwe tijd. De ontkooiing laat je zien hoe je jouw organisatie op een praktische manier kunt ontkooien.
Maar veranderen geldt zeker niet alleen voor organisaties. Het is ook hoog tijd om jezelf te ontkooien. Sla je vleugels uit en ontdek de nieuwe wereld. Want je hebt jouw vrijheid en talenten in dit leven niet gekregen om opgesloten te zitten in de kooi van beperkende gedachten!
De Ontkooiing helpt je aan de hand van praktische stappen jezelf te ontkooien, om zo jouw eigen fabuleuze kracht te ontdekken. De beloning die je krijgt voor het uitslaan van je vleugels is groot: je zult alles uit het leven halen wat je ervan verlangt!
Hans Peter Roel (Soest, 1964) studeerde aan de HTS en Universiteit Nyenrode. Behalve auteur van nieuwe tijdsboeken is hij een veelgevraagde spreker en werkt hij bij een financiële multinational. Door zijn achtergrond weet hij als geen ander de zakelijke “harde” wereld te verbinden met de “zachte” spirituele wereld. Hans Peter Roel is een creatieve denker, die mensen raakt en die het talent heeft om ideeën om te zetten in een nieuwe werkelijkheid. Hij ziet het als zijn missie om mensen te inspireren hun volle  vermogen te gebruiken: “Geef mensen de ruimte om te ontkooien en de fabuleuze  kracht in zichzelf te ontdekken”.
Voor meer informatie; www.hanspeterroel.nl

Divers

Boeken  spiritualiteit

De boeken worden verkocht door een externe leverancier

Verzending

verzend kosten 3.49

Levertijd ongeveer 3 werkdagen

 

Extra informatie

Conditie

Leverbaar

Categorie