E-book: Geef mij je angst – Hans Peter Roel – Relaties en persoonlijke ontwikkeling – Spiritueelboek.nl

 12.99

E-book: Geef mij je angst – Hans Peter Roel – Relaties en persoonlijke ontwikkeling – Spiritueelboek.nl Mooie boeken over

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 512701 Categorie:

Beschrijving

E-book: Geef mij je angst – Hans Peter Roel – Relaties en persoonlijke ontwikkeling – Spiritueelboek.nl

Omschrijving 

Geef je angst weg en krijg er zelfvertrouwen, geluk en succes voor terug. Dit boek is voor iedereen die zich wil bevrijden van angst en stress.
Geef je angst weg en krijg er zelfvertrouwen, geluk en succes voor terug.
Dit boek is geschreven voor iedereen die zich wil bevrijden van angst en stress. Daarvoor hoef je niet altijd een lang behandeltraject af te leggen. Je kunt zelf meer dan je denkt, als je maar weet hoe!
Als je brein en je gevoel samen de strijd aangaan, overwin je iedere angst. In zes concrete stappen leer je op een krachtige en eenvoudige wijze van je angsten af te komen. Bij elke stap staan gemakkelijke en concrete oefeningen, die je snel en overtuigend helpen om je angsten de baas te worden.
Hans Peter Roel is een veelgelezen auteur van een aantal internationale bestsellers. Met zijn boeken inspireert hij mensen om in hun kracht te komen en het beste uit zichzelf te halen. In de huidige tijd ziet hij de angst bij mensen sterk toenemen. Dat was voor hem de reden om het boek “Geef mij je angst” te schrijven

Divers

Boeken 

De boeken worden verkocht door een externe leverancier

Verzending

verzend kosten 3.49

Levertijd ongeveer 3 werkdagen

 

Extra informatie

Conditie

Leverbaar