E-book: Op zoek naar de hemel – Hans Peter Roel – Relaties en persoonlijke ontwikkeling – Spiritueelboek.nl

 12.95

E-book: Op zoek naar de hemel – Hans Peter Roel – Relaties en persoonlijke ontwikkeling – Spiritueelboek.nl Mooie boeken over

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 299104 Categorie:

Beschrijving

E-book: Op zoek naar de hemel – Hans Peter Roel – Relaties en persoonlijke ontwikkeling – Spiritueelboek.nl

Omschrijving 

Een spirituele reis door drie landen. Het leven van Eva van Berkel is in meerdere opzichten hartroerend en bijzonder. Ze volgt het pad van haar hart en ontdekt het geheim van een gelukkig leven.
Op zoek naar de hemel
Een spirituele reis door drie landen
Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te ontdekken.
In het Verre Oosten leert ze mediteren en krijgt ze inzicht in oude wijsheden. Op haar pelgrimage naar Santiago de Compostela leert ze om haar rugzakje leeg te houden. Uiteindelijk ontdekt Eva het geheim van een gelukkig leven als ze in het bezit komt van een aangrijpend en authentiek dagboek.
Het leven van Eva van Berkel is in meerdere opzichten hartroerend en bijzonder. Ze volgt het pad van haar hart en ontdekt het geheim van een gelukkig leven.
De reis naar binnen is de mooiste reis die je kunt maken!
Hans Peter Roel (1964) weet wat het betekent om je hart te volgen. Hij schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. Dit boek heeft hij geschreven om mensen te bewegen om hun hart te volgen

Divers

Boeken 

De boeken worden verkocht door een externe leverancier

Verzending

verzend kosten 3.49

Levertijd ongeveer 3 werkdagen

 

Extra informatie

Conditie

Leverbaar