kaarten voorstelling Heerenveen

dooradmin

kaarten voorstelling Heerenveen

 13.50

Paranormale anond live show Heerenveen medium Lammert Begeman

Artikelnummer: tickets Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Paranormale avond entree tickets Heerenveen

Alle info en show data vindt je hier:

Paranormale live shows >>

 

Bezoek één van de spirituele paranormale avond live shows in het land en laat je verbazen en kennis te laten nemen van Lammert zijn bijzondere gave, met een lach en een traan ervaar je in een fijne sfeer een schitterende spirituele paranormale show avond, waarbij Lammert mooie of belangrijke boodschappen van gene zijde mag doorgeven.

Tijdens een bijna twee uur durende paranormale avond show zal Lammert zijn bijzondere gaven demonstreren. Aan de hand van voorwerpen en foto´s die het publiek bij aanvang van de avond mag inleveren, is hij in staat feiten en waarheden over een persoon te vertellen. Lammert is zelfs in staat om de toekomst van de betreffende persoon te voorspellen.

Lammert geeft antwoord op brandende vragen over de liefde, werk en carrière, maar ook over overleden geliefden, dieren of familieleden. De live show van deze opmerkelijke paragnost-medium bevat humor, emotie en spanning… laat u zelf ook verbazen en ontdek de bijzonder indrukwekkende avond zelf ook een keer..

Online kaarten bestellen

Via onderstaande bestel module kan je een kaartje reserveren voor een voorstelling. Voer de datum in en de plaats van de show en je kaartjes liggen klaar bij de kassa.

Neem een printscreen mee voor de zekerheid dat je betaald hebt of een kopie van je factuur

 

Uw plaatsen zijn gereserveerd op naam en u heeft gegarandeerd een mooie plek

Alle tickets vooraf betaald zijn inclusief 0,50 reserveringskosten

 

 

Volg mij ook op deze pagina´s
error

Extra informatie

tickets live show

tickets live show

Over de auteur

admin administrator

Bel voor een afspraak