Ki – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

 21.95

Ki – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl Mooie boeken over spiritualiteit

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 501641 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ki – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

Omschrijving 

In het boek Ki neemt Hans Peter Roel je mee op een inspirerende reis naar innerlijke rust, ongekende kracht en succes.
In dit aangrijpende en meeslepende verhaal maak je kennis met een beurshandelaar die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar in werkelijkheid volledig vastloopt in zijn leven. Om een burn-out te voorkomen, is een omslag noodzakelijk. Daarom vertrekt hij naar de Himalaya. Daar ontmoet hij een Nepalese gids die hem naar een boeddhistisch klooster hoog in de bergen brengt. In dit klooster maakt hij als eerste westerling kennis met de krachtige levensenergie Ki.
Wat is Ki?
Ki is de universele levensenergie die je helpt om een krachtig en energiek leven te leiden. Pas de eenvoudige Ki-principes toe en ervaar een ongekend gevoel van rust, kracht en vrede.
Dompel jezelf onder in dit bijzondere en aangrijpende verhaal dat niet alleen inspireert, maar ook direct toepasbare tools en inzichten biedt. Leer op een eenvoudige en snelle manier hoe je je innerlijke kracht kunt vergroten en de dagelijkse stress kunt overwinnen.
Hans Peter Roel schrijf op een praktische en begrijpelijke wijze over Ki en is gedreven om de Ki-geheimen aan jou door te geven.

Divers

Boeken  spiritualiteit

De boeken worden verkocht door een externe leverancier

Verzending

verzend kosten 3.49

Levertijd ongeveer 3 werkdagen

 

Extra informatie

Conditie

Leverbaar

Categorie