Op zoek naar de hemel – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

 21.95

Op zoek naar de hemel – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl Mooie boeken over spiritualiteit

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 496044 Categorie: Tag:

Beschrijving

Op zoek naar de hemel – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

Omschrijving 

Een spirituele reis door drie landen
Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te ontdekken.
In het Verre Oosten leert ze mediteren en krijgt ze inzicht in oude wijsheden. Op haar pelgrimage naar Santiago de Compostela leert ze om haar rugzakje leeg te houden. Uiteindelijk ontdekt Eva het geheim van een gelukkig leven als ze in het bezit komt van een aangrijpend en authentiek dagboek.
Het leven van Eva van Berkel is in meerdere opzichten hartroerend en bijzonder. Ze volgt het pad van haar hart en ontdekt het geheim van een gelukkig leven.
De reis naar binnen is de mooiste reis die je kunt maken!
Hans Peter Roel (1964) heeft met deze spirituele roman een prachtig boek geschreven vol met inzichten.
NBD Biblion
Recensie door NBD Biblion
De hoofdpersoon Eva van Berkel gaat op zoek naar zichzelf en de zin van het leven. Eerst gaat zij daarvoor naar een ashram in India. Hier wordt zij teruggeworpen op zichzelf in de dagelijkse routine en in het afwerpen van de eigen identiteit (witte jurk en kaalgeschoren hoofd). De verhalen uit de ashram worden vergezeld van uitspraken van de goeroe daar. Eva leert mediteren en krijgt inzicht in de oosterse manier van leven. Jaren later loopt zij zelf de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Hier komt zij op allerlei manieren zichzelf tegen, zowel in het fysieke als in het mentale. Tijdens deze pelgrimstocht ontmoet ze ook haar levenspartner. Uiteindelijk komt ze thuis in Amsterdam op de rommelmarkt een boekje tegen dat geschreven is door een vrouw in het concentratiekamp Auschwitz in 1943. Hierin ontdekt zij het geheim van het leven en dit blijft tot het eind van haar eigen leven een zeer kostbaar bezit. Het boek is voorzien van een proloog, en bestaat uit de delen, hoop, liefde en vergeven.
Een vlot geschreven verhaal over het zoeken naar de zin van het leven en de dood.

Divers

Boeken  spiritualiteit

De boeken worden verkocht door een externe leverancier

Verzending

verzend kosten 3.49

Levertijd ongeveer 3 werkdagen

 

Extra informatie

Conditie

Leverbaar

Categorie