Tijdgeest – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

 21.95

Tijdgeest – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl Mooie boeken over spiritualiteit

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 366364 Categorie: Tag:

Beschrijving

Tijdgeest – Hans Peter Roel – Spiritualiteit – Spiritueelboek.nl

Omschrijving 

Tijdgeest: EEN ZOEKTOCHT NAAR DE WAARHEID
Een jonge ambitieuze VN-medewerkster raakt verstrikt in het web van De Illuminati als zij onderzoek doet naar dit genootschap. Als ze op het punt staat om haar onderzoeksresultaten te publiceren, komt ze om het leven bij een auto-ongeluk in Schotland. Gelukkig heeft ze haar manuscript, Code Rood, op tijd weten te verstoppen.
 
Haar broer – hoogleraar Robbert Mansur – is ervan overtuigd dat het gaat om een doelbewuste moord. Hij gaat op zoek naar het belastende document. Daarbij wordt hij geholpen door Rod Hancock, inspecteur bij de Britse geheime inlichtingendienst. De Illuminati zet al haar macht en middelen in om te voorkomen dat het manuscript openbaar wordt gemaakt.
 
Er ontstaat een ongelijke strijd op leven en dood. Zal Robbert erin slagen om het manuscript openbaar te maken, zodat er een einde komt aan een tijdperk waarin de duistere machten het voor het zeggen hebben? Pas als dat lukt, kan het licht in de wereld zegevieren! Hans Peter Roel wil helderheid brengen in tijden van chaos en onrust. Er is een verandering van tijdperk gaande, waarin hij je in dit boek meeneemt. De nieuwe tijdgeest helpt ons om de enorme problemen waar we voor staan, op te lossen.
Hans Peter Roel is een veelgelezen auteur van een aantal internationale bestsellers.
Hij schreef Ki , De Vierde Dimensie , Op zoek naar de hemel , Tijdloze liefde, Pelgrim, Eindeloos en Genezende kracht, Kundalini .
Met zijn boeken inspireert hij mensen om in hun kracht te komen en het beste uit zichzelf te halen.

Divers

Boeken  spiritualiteit

De boeken worden verkocht door een externe leverancier

Verzending

verzend kosten 3.49

Levertijd ongeveer 3 werkdagen

 

Extra informatie

Conditie

Leverbaar

Categorie