workshop ontdek je zesde zintuig

Workshop  pagina

Workshop volgen… Heel veel mensen zijn paranormaal begaafd of helderziend, en weten niet goed hoe ze dit kunnen ontwikkelen. De spirituele workshops van Lammert zal je zelf veel meer innerlijke rust en vertrouwen kunnen geven met betrekking tot jouw spirituele gave en de ontwikkeling van je zesde zintuig


Ook voor mensen met stress problemen en veel onrust zijn mijn workshops een zegen omdat je leert vertrouwen op je innerlijke kracht!

Volg een workshop bij Paragnost medium Lammert Begeman

Het is een ervaring voor iedereen die een stap wil nemen in de wereld vol met magie, inspiratie en liefde: Ontdek jezelf en je kwaliteiten op spiritueel niveau!

Je maakt kennis met de energiewereld, gidsen, toepassen van healing en het belangrijkste gereedschap liefde en zelfvertrouwen ervaren als je meer ervaart dan dat je ziet. Je activeert bovendien je zesde zintuig!

Workshop 1 Ruimte voor groei in jezelf

In deze workshop leer je van jezelf en van elkaar, in een velige en open omgeving, waar je ervaringen kan delen. We gaan onze energie laten stromen, mediteren, psychometrie ontdekken en verwonderen met humor, creativiteit en natuurlijk: ruimte voor jouw eigen Groei!

Je leert hierdoor jezelf meer kennen, waardoor je meer in contact komt met jouw gevoelens, kwaliteiten, uitdagingen en passies. Je onderzoekt wat bij jou hoort en wat de invloed van anderen is op jou. Daardoor ben je beter in staat om keuzes te maken die bij jou horen. En om jouw eigen leven vorm te geven. Jouw intuïtie wordt een innerlijk kompas waarop je kan varen! Je krijgt praktische oefeningen aangereikt die je thuis en in het dagelijks leven gemakkelijk kunt toepassen.

Vanuit het universum krijgen wij signalen die ons kunnen helpen,  maar hoe ontvang je die signalen…

Hoe ga je daar bewust mee om. Zijn wij ons bewust van de dingen die gebeuren, en wat is de reden die er vaak achter zit. Het bewuster omgaan met jezelf en je omgeving dat is voornamelijk waar wij ons mee bezighouden. Wij praten samen over onderwerpen die daarbij van belang zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je innerlijke stem. Hoe kun je je meer bewust worden van die stem. Stem daarbij af op je gevoel, we gaan ook kort aan psychometrie doen. Het leren aanvoelen van foto´s en voorwerpen dit op een leuke aangename manier.

Onderwerpen

De onderwerpen worden behandeld en ook in de praktijk gebracht, Dat is niet altijd even gemakkelijk maar met elkaar komen wij steeds verder.
Wij gaan werken met energie.

Energie kun je voelen. Hoe voelt dat? Dat mag je deze dag zelf gaan ervaren.

Leren dichterbij jezelf te komen, misschien zelfs antwoorden krijgen op je vragen…..

Dagindeling: de workshop begint om 10.30 uur, en wordt gehouden in Hoogeveen. In de middag gebruiken we een lunch met soep en broodjes. De dag duurt tot ongeveer 16.00 uur. De kosten bedragen 95 euro per persoon. incl. lunch, koffie, thee, informatiemap, certificaat. Opgave onder op deze pagina.

Workshop 2 Ontdek je zesde zintuig

In Ontdek je zesde zintuig gaan we in op het zelf leren ontwikkelen van je zesde zintuig. Wat is eigenlijk het zesde zintuig? we gaan oefeningen doen om te kijken wat kunnen we ermee kunnen… De onderwerpen worden behandeld en ook in de praktijk gebracht, Dat is niet altijd even gemakkelijk maar met elkaar komen wij steeds verder.
Wij gaan werken met energie vanuit het zesde zintuig. Wij praten samen over onderwerpen die daarbij van belang zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je innerlijke stem. Hoe kun je je meer bewust worden van die stem. Stem daarbij af op je gevoel, we gaan daarbij ook aan psygometrie doen. Het leren aanvoelen van foto´s en voorwerpen.

Energie

Energie kun je voelen en je zesde zintuig kan je gebruiken. Hoe voelt dat? Dat mag je deze dag zelf gaan ervaren.

Leren dichterbij jezelf te komen, misschien zelfs antwoorden krijgen op je vragen…..

Dagindeling: de workshop begint om 10.30 uur, en wordt gehouden in Hoogeveen. In de middag gebruiken we een lunch met soep en broodjes. De dag duurt tot ongeveer 16.00 uur. De kosten bedragen 95 euro per persoon. incl. lunch, koffie, thee, informatiemap en certificaat. Opgave onder op deze pagina.

Het zesde zintuig workshop

Workshop Ontdek je zesde zintuig – prive sessie

Prive workshop Ontdek je zesde zintuig (beschrijving als hierboven) maar nu geheel met persoonlijke begeleiding. Deze prive workshop is op een door u aan te geven datum op een avond of middag. De workshop zal ca.2,5 a 3 uur duren. Je mag deze ook samen met een vriend of vriendin volgen, dus maximaal 2 personen.

Prijs: 150,- per persoon incl. workshop / werkmap / certificaat / koffie / thee en persoonlijke begeleiding. Bij 2 personen is het 250,- samen (125,-p.p.) opgave mag telefonish 0528-353461

Lijkt het je leuk om een workshop mee te maken? geef je dan op via  telefoon nummer 0528 353461

Multi talent >>

Lammert is op vele gebieden aan het werk en heb daardoor veel ervaring opgebouwd in vele zaken. Ook als het gaat om zakelijke inzichten, ook voor jou…

Gratis energiekaartje >>

Al vele jaren help ik mensen met een gratis energiekaartje probeer het zelf en vraag er 1 aan. leg het onder je kussen en probeer het uit…

Positief >>

Er zijn al heel veel mensen geholpen met de gekste en bijzondere zaken lees het bij de ervaringen. Je kan je eigen ervaring ook achterlaten in het gastenboek

Healing op afstand >>

Probeer het eens uit kijk naar het fimpje en ervaar positieve energie. Je kan natuurlijk ook een healing persoonlijk krijgen

You cannot copy content of this page

Gebruik materiaal verboden tenzij je toestemming vraagt

X